Ugrás a Gyülekezeti Tagnyilvántartó oldalára!

Temető Nyilvántartás

Sírhely nyilvántartó szoftver

A bal oldali menüből válassza ki az Önt érdeklő témakört!

Fontos információk

A TELEPÍTŐ DVD-T, VAGY LETÖLTÖTT .EXE FÁJLT NE HASZNÁLJA A SZOFTVER ÚJRATELEPÍTÉSÉRE, VAGY MÁSIK GÉPRE TÖRTÉNŐ ÁTTELEPÍTÉSKOR!
Az "Opciók" ablakban az "Adatbázis <\Backup> könyvtár mentésének helye" mező melletti betallózó ikonra kattintva lehetőleg olyan mappát válasszon ki, amelyik másik merevlemezen, hálózat esetében másik számítógépen található! Hálózati hely esetén fontos, hogy a mentés helye folyamatosan elérhető legyen! Ha erre nincs lehetőség, akkor a Backup mappát mentse rendszeresen külső adathordozóra!
Ha felvitelkor a síremlékekhez fotót is társít, a képfájlokat a C:\TemetoNyilvantartas\Kepek\ mappában tárolja! A mappák és fájlok nevében kerülje a speciális karaktereket! Ha a síremlékekhez fotót készít, akkor az 4:3 méretarányú fekvő tájolású jpg kép legyen!
Áttelepítés
Amennyiben a szoftvert másik számítógépen szeretné tovább használni, helyezze át a C:\TemetoNyilvantartas\ mappát a másik számítógépre, ugyanerre az elérési útra! Ezt követően a C:\TemetoNyilvantartas\ TemetoNyilvantartas.exe, vagy az erre mutató parancsikon futtatásával tudja a szoftvert elindítani.
A Sír méret/Típus mezőben a következő megjelöléseket használja:
U - urnasír, urnafülke
SB - sírbolt, kripta
USB - Urnasírbolt (urnakripta)
GY - gyereksír
Egyéb esetekben a sír mérete arab számokkal, azaz: 1, 2, 3 szerepeljen!
Üres, kiadható sírhelyeknél az "Elhunyt neve" mezőbe az "Üres" szó kerüljön, mert ebben az esetben üres sírhelyek a térképen eltérő színnel jelennek meg. (Első név mezőben TABULÁTOR)
Azoknál a síremlékeknél, ahol az elhunytak nevei nem olvashatóak, (nincs fejfa vagy olvasható információ, vagy növényzet nőtte be) ott az "Elhunyt neve" mezőbe az "Nem Olvasható" kifejezés kerüljön! (3db n betű lenyomása)
Az elektronikus nyilvántartó- és sírbolt könyvet naplószerűen, a temetések időrendi sorrendjében kell vezetni! Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kizárólag az aktuális temetéseknél kell a Felvétel és a Szerkesztés paneleken bepipálni, sírboltban (kriptában) történő elhelyezés esetén a "Sírbolt könyvbe rögzít", egyéb temetések esetén pedig a "Nyilvántartó könyvbe rögzít" checkboxokat!
Nagy mennyiségű adat felvitelénél használatos segédletek

Az ortofotók megnyitásához az IrfanView (https://www.irfanview.com/), a kmz fájlok megnyitásához pedig az ingyenes GoogleEarth szoftvert javasoljuk.
Ha problémába ütközik, kérem hívjon a 06-30-429-7759 számon!

Sóti Dezső