Találat olvasása ablak

  1. Találat olvasása ablak megnyitása. Minden esetben először ki kell választani egy sírhelyet a Találatok listából. Amennyiben nincs kiválasztva sírhely, a Találat olvasása ablak megnyitása nem lehetséges.
  2. <Elhunytak felsorolása> mezőből megtudható az elhunytak neve, és a születés - temetés ideje. Amennyiben több információra van szüksége az elhunytak személyes adatairól, úgy mozgassa az egérmutatót a név fölé!
  3. <Részletes információk az elhunytról> ablak előugrik, amint az egérmutatót egy elhunyt neve fölé mozgatja.
  4. <Sírhely információk > megmutatják a sírhely pontos helyét, méretét, a kapcsolódó dátumokat, a gondozóra, és a sírhelyre vonatkozó megjegyzéseket.
  5. <Sírhely fényképe> segít biztosan beazonosítani a sírhelyet, a hozzátartozók és a temetőt üzemeltetőnek egyaránt. Csak fektetett (szélesebb, mint magasabb) fénykép használható.
  6. <Nyomtatás> gombra klikkelve az éppen megjelenített sírhely minden adata, és fényképe esztétikus nyomattá alakul. A nyomtató beállításait a már megszokott párbeszédpanelen keresztül hangolhatja be.
  7. <Kép nagyítás> gombra klikkelve a sírhely fényképe 100%-ra nagyítva tekinthető meg, teljes képernyőn. Az éppen lelógó részek az egérmutató vonszolásával válnak láthatóvá. Az eredeti nézetre dupla kattintással térhet vissza.
  8. <Előző/következő találat> gombra klikkelve a találati listában felsorolt sírhelyek között lépkedhet. A lépkedést az első/utolsó találatok határolják, azaz a lépkedés nem fordul körbe.
  9. <Név és cím a Program fejlécében> azonosítja a temetőt, ezen adatok a nyomtatásokban is megjelennek.