Találatok ablak

  1. Keresés eredménye (Találatok) ablak megnyitása. Amennyiben a Program futása alatt nem először listáz ki sírhelyadatokat, az előző megjelenítés sírhelyadatai megmaradnak a listában, ezek közül ismét választhat.
  2. A listából kiválasztott sírhely adatait részletesen is megismerheti, ha duplán klikkel a kiválasztott sorra.
  3. <Befizetett összegek> mezőben a számoló gomb lenyomására, a listában szereplő összes sírhely "Megváltás összege" mező összeadásra kerül.
  4. <ABC listázás> gombra klikkelve a sirhelyek lista minden neve betűrendbe (abc) rendezve kerül felsorolásra. A megjelenő névlista szerkeszthető, nyomtatható. Minden név után a névhez tartozó sírhelypozíció ("Parcella", "Sor", "Sírhely") megjelítésre kerül. Az így kinyomtatott listát kifüggesztve, tájékoztathatja a hozzátartozókat a síhelymegváltás esedékességéről.
  5. <Nyomtatás> gombra klikkelve a lista teljes tartalma a megjelenítetthez hasonló formában kerül nyomtatásra. A nyomtató beállításait a már megszokott párbeszédpanelen keresztül hangolhatja be.
  6. <Összes sírhely> Minden érvényes sírhely kilistázása. Működése független a Keresés ablak mezőibe bevitt adatoktól.
  7. <Vázlatok> gombra klikkelve a vázlatként elmentett adatokat listázhatja ki. Amennyiben nincs birtokában minden szükséges adat a sírhely felvétele pillanatában, a bevitt adatokat vázlatként rögzítve, későbbi időpontban a bevitelt folytathatja. A folytatáshoz válasszon egy sírhelyet a listából, azután a Szerkeszt ablakot kiválasztva, töltse ki a hiányzó adatokat.
  8. <Törölt> gombra klikkelve a letörölt adatokat listázhatja ki. Valójában a törölt adatok nem törlődnek ki az adatbázisból mindaddig, amíg a rendszergazda ezt meg nem teszi az Opciók ablakban. A módosításhoz, visszaállításhoz válasszon egy sírhelyet a listából, azután a Szerkeszt ablakot kiválasztva, módosítsa a szükséges adatokat.