temető-kezelő szoftver temetőkezelő szoftver temető nyilvántartás temető nyilvántartó program temetőnyilvántartás temetőkataszter temető adminisztráció temetői térkép készítése temető adminisztrátor temető regiszter sírhely nyilvántartás sírhely adminisztrátor, temető adatbázis, temetői nyilvántartás, temetőkataszter temetők nyilvántartása elhunytak nyilvántartása sírhelyek keresése kataszter sírhely program temető program sírhely szoftver temető térkép sírhely térkép temető térképezés kataszter térkép temető térképezése térkép temető térkép készítése temetői térkép készítés temetők térképezése temető felmérés digitális kataszter elektronikus kataszter számítógépes nyilvántartás számítógépes kataszter temető nyilvántartó rendszer temető feltérképezése temetők feltérképezése temető feltérképezés síremlék nyilvántartás síremlék adminisztrátor, síremlékek keresése síremlék program síremlék szoftver síremlék térkép önkormányzati temető egyházi temető temetkezés városüzemeltető megváltás megváltási díj temetőrendezés temető rendezés temető rendebehozatal temető kimérés fentartási díj hozzájárulási díj önkormányzati fentartás önkormányzati kezelés temetkezési törvény temető önkormányzat evangélikus temető református temető katolikus temető parcella kimérés kormányhivatal ellenőrzés temetőadatbázis adatbázis temetési nyilvántartás nyilvántartó kormányhivatal ellenőrzés sírhely nyilvántartó sírok nyilvántartása Magyar Falu program pályázat Temető Nyilvántartás facebook Temető térkép
Temető teljes felmérése

Temető teljes felmérése (Komplett Csomag)

A Komplett Csomag a Temető Nyilvántartás®2 szoftveren felül az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Opcionális szolgáltatások:

Temetőtérkép

Egy korszerű temető-kezelő szoftvernek képesnek kell lennie a temető térképének a megjelenítésére, valamint a sírhelyek adatlapjának társítására a térképi megfelelőjével. Természetesen a modern szoftverek előtti időkben is készítettek térképet a temetőkről. Az egyes temetési helyek pontos beazonosíthatósága nagyban megkönnyíti a temető-üzemeltetők munkáját, nagyobb temetők esetében pedig alapvető fontosságú. Mindezeken túl a temetkezési törvény is kötelezővé teszi a térkép elkészítését, kifüggesztését, valamint rendszeres aktualizálását.
Ideális esetben a temető felmérésével egyidejűleg készül el a térkép, ez esetben a Temető Nyilvántartás® 2.0 szoftver a sírok adatain és fotóin felül tartalmazzák a temető térképét és ortofotóját (ahol a növényzet az ortofotó készítését lehetővé teszi). Ebben az esetben a térképen levő síremlékeket, kiadható sírhelyeket, urnafülkéket, urnasírboltokat és egyéb temetési helyeket társítjuk az adatlapokhoz. Utólagos térképezés esetén ez nem mindig zökkenőmentes.

Abban az esetben, ha a temető üzemeltetője a síremlékek fotózását és az adatok felvitelét saját maga végezné (végeztetné) el, akkor lehetőség van szoftver + térkép megrendelésére is, ebben az esetben a szoftvert már a beágyazott fotótérképpel adom át.
Manapság a legkorszerűbb, leghatékonyabb, és leginformatívabb térképészeti módszer az ortofotó alapján elkészített térkép. Az 1 cm/px felbontású ortofotón a síremlékek jellegzetes részletei is jól kivehetőek.

Nyomtatott térképek megrendelésére is van lehetőség, amelyeken szerepel jelmagyarázat, elérhetőségek, valamint a törvényben előírt információk. Ezt felhasználástól függően többféle alapanyagra lehet nyomtatni. Kültérre leginkább a dibond tábla alkalmas, amely egy alumínium-műanyag szendvicslemez, a nyomat pedig UV-álló kivitelben kerül rá. Beltérre pedig a plakát kivitel a megfelelő. Természetesen mindegyik megoldás esetén a térkép színes kivitelű.